Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dedicat grădinii tale

Membru Bizoo de 7 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Erbicid Activus 400 SC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

360 lei Lei
Brand
ADAMA
Cod produs
0001805
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Erbicid Activus 400 SC

Mod de actiune si recomandari de aplicare

PROPRIETATI FIZICO-CHIMICE: Activus 400 SC este o suspensie concentrata pe baza de pendimetalin (400 g/L) ca substanta activa. Se prezinta ca suspensie fina, omogena, de culoare galben maroniu, cu miros usor aromatic.

MOD DE ACTIUNE: Activus 400 SC contine substanta activa pendimetalin, un derivat de dinitroanilina. Este utilizat in preemergenta si postemergenta timpurie, pentru combaterea unui spectru larg de buruieni dicotiledonate anuale. Absorbtia se face prin radacini, coleoptil si prin hipocotil. Produsul nu se transloca semnificativ in planta. Pendimetalin previne formarea de microtubuli (Grupul HRAC: K1). Ca urmare procesele de divizare si crestere celulara sunt impiedicate, iar buruienile sensibile la pendimetalin mor. Substanta ramane activa in sol mai multe saptamani, astfel incat si buruienile cu germinare tarzie sunt afectate daca tesutul meristematic al coleoptilului sau al radacinii intra in contact direct cu substanta activa. Selectivitatea pendimetalinului fata de cereale se bazeaza pe separarea spatiala dintre substanta activa si zona de germinare (selectivitate de pozitie). Tesuturile sensibile ale plantulelor nu trebuie sa intre in contact cu substanta activa. In special la aplicarea in preemergenta, sunt importante pregatirea corespunzatoare a solului si respectarea adancimii de semanare specifice pentru fiecare cultura.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: Activus 400 SC este un erbicid selectiv recomandat pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale la culturile de cereale de toamna si porumb. Se aplica un s
Trimite mesaj
Din Gura in Gura