Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dedicat grădinii tale

Membru Bizoo de 7 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Erbicid Adengo 465 SC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

670 lei Lei
Brand
BAYER CROP SCIENCE
Cod produs
0000450
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Erbicid Adengo 465 SC
Erbicid preemergent si postemergent timpuriu pentru combaterea buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate anuale din cultura porumbului Substante active: isoxaflutol 225 g/l + tiencarbazon-metil 90 g/l + ciprosulfamide (safener) 150 g/l Formulare: SC (suspensie concentrata)

Mod de ambalare: 200 ml, 500ml, 1 litru, 5 litri.

Mod de actiune Adengo 465 SC

- combina doua substante active erbicide puternice, completate de cea mai noua tehnologie safener pentru cultura porumbului, care mareste selectivitatea produsului atat la aplicare preemergenta cat si la aplicarea postemergenta timpurie. Isoxaflutol, cel mai puternic erbicid cu actiune reziduala pentru porumb, inglobeaza tehnologia unica Synchronized Weed Control- controlul sincronizat al buruienilor. Aceasta caracteristica exceptionala a produsului consta in capacitatea de reactivare, care ii permite sa fie din nou activ in timpul primelor ploi ce urmeaza dupa o perioada fara precipitatii, controland astfel buruienile ce pot rasari in aceasta perioada. Tiencarbazon-metil, noua componenta activa erbicida de la Bayer, cu spectru de combatere asupra buruienilor graminee si dicotile, contribuie la controlul complementar al unor buruieni (Polygonum spp.) precum si la intarirea actiunii asupra gramineelor. Adengo este preluat radicular dar si foliar si are o puternica activitate sistemica in planta. Buruienile sunt distruse chiar dupa rasarire. Primul semn al eficacitatii consta in albirea plantulei, urmata la scurt timp de distrugerea ei rapida si completa.

Mod de utilizare

Preemergent: 0,35 - 0,4 l/ha. Adengo se utilizeaza in doza de 0,35 l/ha pe soluri cu continut de humus pana la 2,5% si in doza de 0,4 l/ha pe soluri cu continut in humus de 2,5-3,5% si infestare puternica cu buruieni. Postemergent tim
Trimite mesaj
Din Gura in Gura