Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Dedicat grădinii tale

Membru Bizoo de 7 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
1 pareri

Fungicid Bellis

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18 lei Lei
Brand
BASF
Cod produs
0001709
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Caracteristici:

Bellis este un fungicid polivalent cu actiune preventiva si curativa, eficace impotriva fainarii, rapanului si bolilor de depozitare la mar si par.

Substanta activa: Boscalid 252 g/kg + Piraclostrobin 128 g/kg.

Bellis se prezinta sub forma granulelor dispersabile in apa, de culoare maro, cu miros slab de fum si se utilizeaza pentru tratamente preventive, curative si eradicative in stoparea germinarii sporilor, alungirii tubului germinativ, cresterii miceliului si raspandirii ulterioara a sporilor.

Mod de actiune:

Bellis asociaza doua substante active cu proprietati complementare: Piraclostrobinul din familia strobilurinelor si Boscalidul din familia carboxamidelor, care sporesc eficacitatea, completand spectrul de combatere si reducand riscul aparitiei rezistentei.

Substanta activa predominanta, Boscalidul, actioneaza prin distributie translaminara si miscare acropetala in timp ce Piraclostrobinul se caracterizeaza prin difuzie local sistemica si miscare translaminara. In acest mod formeaza depozite puternic legate de cuticula frunzei si elibereaza substanta activa treptat. Cele doua substante active sunt complementare, protejand in totalitate planta cu o persistenta indelungata.

Mod de utilizare:

Bellis se aplica din perioada de vegetatie, ca tratament foliar, preventiv si curativ:

- impotriva fainarii din stadiul de buton roz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura